Pokličite nas +386 (0)2 620 78 87    


Spoznajte nas


V Lekarni pri Sv. Martinu vam izdamo tako zdravila na recept, kot brez recepta, nudimo pa vam tudi pester izbor medicinskih pripomočkov. Za vaše zdravje in boljše počutje so vam na voljo tudi homeopatska zdravila (za zdravljenje po naravni poti), prehranska dopolnila, čaji in čajne mešanice ter eterična olja, izbor pa dopolnjuje izbira kvalitetne kozmetike za nego kože. Z veterinarskimi zdravili poskrbimo tudi za vaše kosmatince.

Za vaše zdravje še posebno skrbimo, saj pri nas najdete le izbrane izdelke s certifikati, ki dokazujejo ustrezno varnost in kakovost. Trudimo se, da so vsi izdelki vedno na zalogi. Če se kljub temu zgodi, da zaloge zmanjka, izdelek za vas naročimo še isti dan oziroma v roku 24 ur.

Ob pestri izbiri vam pomagamo tudi z nasveti, naše prijazno osebje vam strokovno svetuje tudi o o pravilni uporabi zdravil in o interakcijah med zdravili, prehranskimi dopolnili in hrano.

Naše delovanje je ekološko usmerjeno, zato lahko k nam prinesete odpadna zdravila ali zdravila, ki jih ne uporabljate več.

Obiščite nas in z veseljem si bomo vzeli čas za vas!

Vabljeni

LEKARNA PRI SV. MARTINU METODA MEŠKO ŽITNIK
ZGORNJA HAJDINA 44A, ZGORNJA HAJDINA, 2288 HAJDINA
Fax: 02 620 78 86
Pokaži kje se nahajamoMetoda Meško Žitnik, mag. farm.

metoda.mesko@gmail.com
DirektoricaVesna Slameršek,
mag. farm.

info@lekarna-martin.si
FarmacevtkaJožica Vuzemlekarna@lekarna-martin.si
farmacevtski tehnikStoritev zagotavlja: Digitalpartner.si Izdelava spletnih strani | Optimizacija spletnih strani | Marketinško - digitalna agencija