Pokličite nas +386 (0)2 620 78 87    

Jernej Ogrin, najbolj znan nutricionist v Sloveniji, je bil nedavno gost na slovenskem podcastu AIDEA, kjer sta se z gostiteljem Klemnom Selakovičem pogovarjala o znanosti optimalne človeške prehrane, zasvojenosti z hrano, gensko spremenjenih organizmov in njihovem vplivu na zdravje ljudi ter o ostalih zanimivih prehrambenih temah.

Ogrin je magister inženir prehrane ter prehranski svetovalec, zato ima bogato znanje s področja prehrane in prehranskega svetovanja. V oddaji sta se dotaknila številnih aktualnih tem, povezanih s prehrano, kot so različne prehranske teorije, prehrana za športnike, vpliv hrane na razpoloženje, pomembnost mikrohranil, zdravilne rastline in še mnogo drugega. Jernej Ogrin je predstavil svoja stališča in pogled na prehrano ter odgovoril na številna vprašanja gostitelja in poslušalcev, ki so se nanašala na prehrano in zdravje. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami je Jernej Ogrin prispeval k zanimivemu in poučnemu pogovoru o prehrani, ki je zanimiv za vse, ki jih zanima ta pomembna tema.

Spoznali boste, da je pravilna prehrana temelj zdravega življenjskega sloga. Izogniti se moramo prehranskim trendom in se raje osredotočiti na kakovostno in uravnoteženo prehrano ter upoštevati individualne potrebe našega telesa. Če se sprašujete, kako lahko izboljšate svojo prehrano ali se želite posvetovati o dodatkih in prehranskih dopolnilih, vabljeni v našo lekarno, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali.

Pogovor si lahko pogledate na tej povezavi: https://youtu.be/Rv90L_UKH0M

Metoda Meško Žitnik
Lekarna pri Sv. Martinu
Zg. Hajdina 44a
2288 Hajdina
Tel.: 02 6207887